Adidas x GirlTalk: Lad os minde hinanden om at vi er værdifulde - i den gode sags tjeneste!

adidas.PNG

Skrevet af Poiline Prahl

GirlTalk fylder i år 15 år, og det synes vi skal fejres! Vi elsker alle jer der er med til at gøre GirlTalk til en realitet, og vi håber derfor at i har lyst til at hjælpe os med at fejre vores første 15 leveår. Vi holder derfor, i samarbejde med Addidas, et Walk&Talk event sammen med vores ambassadører Rillo Scwartz og Emilie Lilja. Til eventet vil Addidas donere et beløb til GirlTalk pr. deltagende gæst, så udover at få en hyggelig gåtur med nye og gamle venner, er I også med til at sørge for at, vi i GirlTalk kan fortsætte vores vigtige arbejde med at hjælpe unge piger.

 

Vi vil gerne minde hinanden om hvor vigtigt det er at have nogen at tale med. Hvor vigtigt det er at tale med- og værdsætte hinanden. Vi vil derfor gerne have jer til at tage en veninde under armen og snakke om det, der fylder. GirlTalk er en organisation der har til formål at forebygge mistrivsel blandt unge kvinder og piger, styrke deres selvværd og hjælpe dem, der har det svært. Vi vil gerne minde jer alle sammen om at I er værdifulde. Værdifulde for jer selv og for hinanden. Formålet med vores Walk&Talk er derfor at skabe et rum, hvor vi alle sammen har plads til at snakke om de store og små bekymringer vi går rundt med i hverdagen.

 

Rillo Scwartz (   @rilloschwartz   )

Rillo Scwartz (@rilloschwartz)

“Jeg vil som ambassadør gerne være med til at skabe opmærksomhed omkring, at det er okay at have det skidt og gøre det mindre tabubelagt. Det er derfor, jeg synes, at GirlTalk er så vigtigt, fordi det kan være en start på at turde åbne op. Vi prøver at give pigerne en mulighed for at åbne op og tage den snak til vores Walk&Talk.” siger ambassadør Rillo Scwartz. 

 

Som vores ambassadør Rillo Scwartz forklarer, er eventet til for at skabe et rum hvor der er mulighed for at åbne op, og tage både de små og store samtaler. Ud over at få lidt frisk luft og en god snak med veninder og ambassadører, vil Frankies Pizzaria efter gåturen sørge for pizza, og alle deltagere vil få en goodiebag med hjem som tak, med gaver fra GirlTalks venner, bl a. Envii, Essie, L´oreal, Pico og Joe & The Juice. Derudover vil Adidas klæde os på med en jakke designet specielt til eventet, som både kan holde os tørre, og som fremhæver det gode budskab.

 

Emilie Lilja (   @emilielilja   )

Emilie Lilja (@emilielilja)

“Vi er sindssygt stolte og glade for at have Adidas som hovedsponsor på vores event. Det betyder så meget at et brand, af den kaliber støtter op og hjælper med at skabe fokus på, at vi skal tale sammen. Med Adidas, og de andre sponsorer i ryggen, bliver det muligt for os at skabe et sådan event, hvor vi kan fortsætte vores rejse mod at gøre GirlTalk til et fællesskab for piger, der støtter hinanden og tør at stå frem og tale om de ting, der ikke altid er de nemmeste” fortæller ambassadør Emilie Lilja. 

 

Vi håber, at i har lyst til at komme og bruge jeres lørdag formiddag på at støtte op om en god sag. Vores mission med dagen er at skabe awareness omkring GirlTalk, samt hvor vigtigt det er at tale med og værdsætte hinanden – og vi mener, at en frisk gåtur om søerne i det spæde efterår med en ven under armen, vil gøre godt for både krop og sjæl. Så tag en veninde, eller en som du tror har brug for en at snakke med, under armen og kom til vores charity-event i samarbejde med Adidas lørdag d. 21 september, og hjælp med at skabe awareness omkring GirlTalk og vores arbejde med unge piger!

 

Praktiske informationer:

Dato: 21.9.19

Tidspunkt: 11-13

Sted: Frankies Pizza, Sortedam Dossering 5, 2200 København N (i baggården)

Tilmelding: tilmeld dig på vores hjemmeside gennem vores shop

Girltalk-shop.myshopify.com

Freja Hoffgaard