Kom med til et brag af en fest, til ”De Unges Dag” d. 19. september 2019

Arrangørene bag De Unges Dag brænder for at skabe en sund ungdomskultur med plads til alle. Med et spændende program, er der sikret en fantastisk dag fyldt med fede koncerter, workshops, fest og lækker street food. GirlTalk er en del af programmet i år og vi glæder os til at se jer og jeres døtre.

Skrevet af Ida Hammer

w.PNG
laura.PNG
1.PNG

De Unges Dag er en dag med et fantastisk fællesskab og en masse sjov både indendørs og udendørs.

Visionen for dagen er at skabe en ny ungdomskultur, som fokuserer på sundhed og som ikke nødvendigvis indebærer alkohol.
Der vil være foredrag, aktiviteter og musik med nogle af de fedeste danske navne, alt imens man kan nyde lækre alkoholfrie drinks og lækker street food. Pharfar og Wafande er nogle af de store navne på programmet, som nok skal sørge for at torsdag d. 19. september bliver en fest.

De Unges dag vil gerne skabe et større fokus på sundhed og trivsel iblandt børn og unge, som også er et af FNs verdensmål.
Sundhed er både fysisk og psykisk, og dagen vil derfor være fuld af aktiviteter der fokuserer på begge. Den fysiske sundhed bliver fx dækket ind i med sund mad og drikkevarer, foredrag og aktiviteter med body buildere, beredsskabsstyrelsen og coaches, der kommer til at tale om sund livsstil.

 

Quizzer, komplimenter og GirlTalk til De Unges Dag

I år er GirlTalk med på programmet, og vi kommer bl.a. til at holde et spændende oplæg først på dagen, hvor vi vil tale om det at være ung, og om den perfekthedskultur mange unge oplever sig selv i. Udover det har vi en bod, hvor vi kommer til at lave forskellige aktiviteter. Vi kommer til at have et kompliment værksted, hvor de unge kan lave postkort til sig selv eller andre med pæne ord på – og her drejer det sig ikke om udseendet, men om alle de gode ting vi kan sige om vores egne og andres evner og person. Derudover vil vi have en sandt/falsk quiz om menstruation og køn, samt en dilemmaleg hvor vi stiller de unge over for forskellige dilemmaer, og diskuterer hvad der er "rigtigt" og "forkert", men hvor vi også taler om, hvordan det kan variere fra person til person.

Programmet for dagen

Dagen starter kl. 10 og slutter af med fede indendørskoncerter med kunstnere som Wafande, Pharfar, Kaka, Tyrees Tyr, Laura, Shaka Loveless og DJ Flow.

Udendørsaktiviteterne kræver ingen billet og Gadeplan vil sørge for, at scenen vil være fyldt af indslag og god musik. Den indendørs fest om aftenen kræver dog en billet, og da der kun er 750 pladser, er det om at få købt billetten i en fart! Vi håber at se jeres døtre til en fantastisk dag.

 

Billetter og billetkøb

Billetten til De Unges Dag koster 150 kr. stykket og de 750 heldige gæster der får billetter til de indendørs koncerter, har selvfølgelig også mulighed for at deltage i festlighederne udenfor. Billetten giver adgang til De Unges Dag, De Unges Dags aftenshow, samt et let måltid. For alle er der mulighed for at købe street food og drikkevarer.

De Unges Dag 2019 foregår igen i år ved Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved. For mere information om programmet og for køb af billetter, kan I besøge De Unges dag på deungesdag.dk

I kan købe billetter direkte igennem Grønnegades Kasserne Kulturcenter på gkkultur.billetten.dk

I har også mulighed for at følge med på selve dagen på De Unges Dags Facebook side

NEW FLYER (A4) De Unges Dag.jpeg
NEW FLYER (A4) De Unges Dag.jpeg
NEW FLYER (A4) De Unges Dag.jpeg
Freja Hoffgaard