Bliv en del af teamet

Hos GirlTalk har vi en bred vifte af områder, som drives af frivilligindsatser. Herunder kan du læse om vores forskellige teams, og blive klogere på hvad det vil sige at være frivillig hos GirlTalk. Måske du kan finde et team, hvor lige præcis dine kompetencer kan skabe værdi?

Kontakt os gerne, hvis du har lyst til at være frivillig hos GirlTalk. Kontaktoplysninger på kontaktpersoner er nævnt under hver indsatsbeskrivelse nedenfor.

 
glenn-carstens-peters-203007-unsplash.jpg

Frivillig i chat & SMS rådgivningen

Størstedelen af vores frivillige sidder som rådgivere, i vores chat og SMS rådgivning. Som rådgiver hjælper du piger i alderen 12-24 med alle slags problemer, på en nærværende og professionel måde.

 
rawpixel-592446-unsplash.jpg

Frivillig til kommunikation- og markedsføring

GirlTalk.dk søger løbende frivillige kommunikationsmedarbejdere til blandt andet vores Social Media indsats og til ekstern kommunikation og markedsføring. 

 
bewakoof-com-official-205686-unsplash.jpg

Frivillig til grafikerteam

Vi ønsker at have et friskt og flot grafisk udtryk, og en skarp visuel identitet. Hvis du er ferm i den grafiske kunnen, så er det måske lige præcis dig vi mangler til vores visuelle opgaver.

 
frivillig_yt.jpg

Frivillig på vores YouTube kanal: GIRL TALK

Er du god foran eller bagved et kamera? Er du konceptuel, med god forståelse for videomediet? Så passer du måske til vores YouTube-team.

 
Caseperson

Caseperson til medieomtale

Har du en historie, der er “groet mos på” og er du godt ovre på den anden side?

Har du lyst til at fortælle om din historie i diverse medier og samtidig repræsentere GirlTalk?

frivillig_insta.jpg

Frivillig på Instagram-teamet

Vi ønsker at være relevante for pigerne ALTID. Derfor gør vi et kæmpe stykke arbejde for at være nærværende på Instagram.

 
Rådgivning

Frivillig i forældrerådgivningen

Har du en faglig viden om unge piger, og ønsker at gøre en forskel for dem og deres forældre eller pårørende, så har vi jobbet.

Frivillig gruppeleder i EmpowR

Som gruppeleder i EmpowR er du med til, at give piger redskaber til at håndtere både gode og udfordrende ting i deres ungdomsår. Er du nærværende og en god facilitator, så er det måske dig vi mangler i EmpowR.