Bliv en del af teamet

På GirlTalk.dk har vi mange typer frivillige. Herunder kan du læse om de forskellige teams. Kontakt os gerne, hvis du kunne tænke dig at være frivillig hos GirlTalk. 

 
glenn-carstens-peters-203007-unsplash.jpg

Frivillig i chat & SMS rådgivningen

Et arbejde som frivillig rådgiver hos GirlTalk.dk er givende og udfordrende. Pigerne, som bruger vores online rådgivning, er i alderen 12-24 år og har brug for en voksen, som på en professionel måde er nærværende og lytter.

 
rawpixel-592446-unsplash.jpg

Frivillig til kommunikation- og markedsføring

GirlTalk.dk søger løbende frivillige kommunikationsmedarbejdere til blandt andet vores Social Media indsats og til ekstern kommunikation og markedsføring. 

 
bewakoof-com-official-205686-unsplash.jpg

Frivillig SoMe Frontrunner  

Har du kendskab til sociale medier, gode skriftlige evner og vil du være med til at sprede GirlTalk.dks budskab? Så er Frontrunner måske noget for dig!

 
frivillig_yt.jpg

Frivillig på vores YouTube kanal: GIRL TALK

Er du god foran eller bagved et kamera? Er du konceptuel, med god forståelse for videomediet? Så passer du måske til vores YouTube-team.

frivillig_insta.jpg

Frivillig på Instagram-teamet

Vi ønsker at være relevante for pigerne ALTID. Derfor gør vi et kæmpe stykke arbejde for at være nærværende på Instagram.

Frivillig gruppeleder i EmpowR

Vil du være med til at gøre en forskel for unge piger? Så bliv frivillig gruppeleder i EmpowR. Som gruppeleder i EmpowR er du med til at give unge piger redskaber til at håndtere gode og svære ting i deres ungdomsår.