EmpowR

I EmpowR har vi fokus på hygge, fællesskab, sjov og alvor. Vi vil tale om dagens tema og lave forskellige aktiviteter, der passer til. To frivillige fra GirlTalk.dk vil lede gruppen, og vi håber meget, at du har lyst til at være med! Temaerne kunne fx være selvværd, tanker og følelser, krop, venner, skole, fremtid og identitet.

Det kan være, at du lærer nogle nye piger at kende? Eller får venskaber, du ikke regnede med?

GirlTalk.dk har lige nu EmpowR-grupper i Egedal Kommune, Frederiksberg Kommune, Høje-Taastrup Kommune, Hørsholm Kommune, Københavns Kommune i Område Brønshøj-Vanløse og Område Vesterbro-Valby-Kgs.Enghave samt Næstved Kommune.

 

 

Lidt praktisk

Vi skal mødes 10 gange, og vi starter løbende grupper op, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger i din aldersgruppe. Hvert EmpowR møde vil vare omkring 2 timer. Tidspunkter og sted for EmpowR møderne vil blive fastlagt løbende.

Når du har tilmeldt dig, vil du og dine forældre modtage en mail med information om, hvornår du kan forvente at høre mere om EmpowR og opstartstidspunkt for grupperne.

For at tilmelde dig skal du udfylde nogle oplysninger om dig selv via tilmeldingslinket øverst på siden. Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt. De bliver kun brugt til nødvendig registrering og dokumentation. Når du udfylder informationerne accepterer du samtidig, at GirlTalk.dk må registrere og behandle oplysningerne.

GirlTalk samarbejder med følgende kommuner om EmpowR - klik på linket for tilmelding:

Frederiksberg

Holbæk (forventes fra januar 2020)

Høje-Taastrup (Taastrup & Hedehusene)

Hørsholm

København (Område Brønshøj-Vanløse og Område Vesterbro-Valby-Kgs.Enghave)

Næstved (Glumsø)

Hvis du er skolegående eller bosiddende i en af ovenstående kommuner, kan du tilmelde dig EmpowR.

Kommunalt samarbejde

GirlTalk indgår løbende samarbejde med kommuner, som ønsker at tilbyde EmpowR-pigegrupper i deres kommuner. Er det måske noget for jer? Så kontakt Projektleder Sanne L. Gylling på sanne@girltalk.dk eller på tlf: 53 25 52 56 for en snak om et muligt samarbejde.

I Egedal kommune har EmpowR-forløb gennem tre år styrket kommunens unge piger - derfor anbefaler SSP konsulent Eva Kofoed forløbet til andre kommuner: