Foredrag for fagfolk

33% af alle 15-årige piger oplever dagligt mindst ét symptom på psykisk mistrivsel.

25 % af de 19-årige tilkendegiver, at de har haft en psykisk lidelse.

19.5 % har overvejet at tage sit eget liv*.


Disse tal er alarmerende. Hvordan kan det være, at så mange unge piger har det så svært? Hvad er det for problemstillinger og udfordringer, pigerne kæmper med? Synes du, som fagperson eller pårørende, at det kan være svært at vide, hvordan du kan hjælpe pigerne? Vil du blive klogere på den virkelighed landets unge vokser op i? 

Vi tilbyder foredrag til fagfolk, forældre og pårørende, om de udfordringer unge piger møder på deres vej til voksenlivet, hvordan I kan møde dem i deres smerte samt redskaber til håndtering af de problemstillinger mange unge kæmper med i dag. Foredragene afholdes i hele landet af Anna Bjerre, direktør hos GirlTalk.dk, psykolog, forfatter og foredragsholder, og Majbritt Bay, souschef hos GirlTalk.dk, psykolog, forfatter og foredragsholder.

Vi tager udgangspunkt i de emner, som I ønsker der lægges vægt på, og sammensætter foredraget efter jeres behov.  

*Kilder: Sundhedsstyrelsen, CeFU, SFI, SIF og GSK. 


Foredragsemner

Sådan er det at være ung i Danmark i dag

Adfærd på de sociale medier

Selvskade og spiseforstyrrelser

MobningBooking:

Du kan booke et arrangement her og vi vil kontakte dig snarest. Har du spørgsmål eller lign. er du velkommen til at kontakte sanne@girltalk.dk eller tlf. 31 5736 85.

Dato for arrangement
Dato for arrangement

 

“Foredraget, med Anna Bjerre, gav et rigtig godt og letforståeligt indblik i hvordan verdenen ser ud for unge piger – og vigtigt: hvordan den adskiller sig fra den verden deres forældre voksede op i. Det kan være svært at forstå forventningspres, hvis man ikke selv har levet i det. Det er rart at få det ind under huden og jeg tror også, at det ruster forældrene til at møde deres unge fra en anden vinkel. Nogle gange er det bare vigtigt at føle sig hørt og forstået og dét synes jeg Anna Bjerre gav et godt springbræt til.”

- Maria Højgaard Pedersen, Samskabelses- og kommunikationsmedarbejder hos UNGSOLRØD