Frivillig caseperson

Har du en historie, du gerne vil dele og er du godt ovre på den anden side?

Så kan det måske være dig, vi søger.

Vi får tit henvendelser fra diverse medier, der søger en case på en ung kvinde, der har haft det svært og potentielt har brugt GirlTalks rådgivning, men da vores rådgivning er anonym har vi ikke sådan en casebank. Derfor søger vi frivillige casepersoner, der har lyst til at stille op til interviews efter behov og fortælle sin personlige historie.

Din historie behøver hverken at være stor eller dramatisk, da vi gerne vil repræsentere både de små og store ting her i livet. Vores eneste krav er, du er over 16 år og at du er godt og sikkert ovre på den anden side af det, så der er “groet mos på”. Det er for at vi kan sikre os, at det er både etisk og ansvarligt at bruge din historie i medierne.

Derfor skal du også ind til en samtale hos GirlTalk, hvor vi kan høre din historie og sikre os, at den er relevant i GirlTalk-regi og at du er et godt sted i dag.

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning til Freja@girltalk.dk og fortæl lidt om dig selv, din historie og din motivation for at deltage i GirlTalks casebank.