Frivillig på vores YouTube kanal: GIRL TALK

YouTube-teamet producerer videoindhold til GirlTalks YouTubekanal ‘GIRL TALK’. Det gør vi i form af to videokoncepter, der bliver udgivet henholdsvis en gang om måneden. Film der er ærlige, kærlige og modige.  

Formålet er at være indirekte rådgivning, der sætter stort og småt på dagsordenen, for at styrke piger i alderen 12-24 års tro på sig selv og få dem til at føle, at de ikke står alene med deres problemer. Det gør vi ved at repræsentere både en generation (i målgruppen) og enkelte individer på vores kanal. Derudover er YouTube-kanalen med til at udbrede kendskabet til GirlTalk og italesætte nogle af de udfordringer og tabuer målgruppen kan møde i deres hverdag.

Vi forestiller os, at du er:
Mellem 18-35 år og enten læser du en relevant uddannelse inden for medie- og videoproduktion og vil gerne have noget praktisk erfaring i dit felt, alternativt er du smadderdygtig og selvkørende fra naturens side og vil gerne udnytte dit talent. Du er selvtænkende, pligtopfyldende og indlevende i både målgruppen (piger mellem 12-24 år) og videodeltagernes behov. 

De roller vi søger til YouTube-teamet er: 

1) GRAFIKER 
Udvikle og lave grafik til videokoncepterne og YouTube-kanalen. Dette inkluderer at lave en visuel intro til diverse koncepter. Skal have flair for æstetik og skarp til at benytte div. redigeringsprogrammmer og rigtig gerne være en haj til After Effects.  
 
2) CASTER  
Casterens rolle er at finde medvirkende. Efter at det på møderne er blevet besluttet, hvilke historier vi vil fortælle, er det casteren, i samarbejde med tilrettelæggerne, der skal finde personer, der vil medvirke. Casteren skal have en føler ude ift. hvad der rører sig, og gerne komme med idéer til hvilke temaer, der ville være relevante/aktuelt at tage op + have kontakt til medvirkende.   
 
3) KLIPPER 
Klipperens rolle er at kunne styre de forskellige roller i en post-produktion. Klipperen vil modtage materiale fra “produktions-holdet” og en instruks til hvordan materiale skal ende ud med at forme sig til en film. Klipperen skal have øje for de stærke billeder og etisk kunne reflektere over hvilke konsekvenser det kan have for de medvirkende at klippene bliver publiceret på YouTube. Skal kunne benytte et klippeprogram (Final Cut eller Premier Pro) 
 
4) FOTOGRAF 
Fotografen er med på produktioner og er skarp til at håndtere et kamera. Fotografen forstår at tænke i billeder, og hvordan man fortæller en historie visuelt.  
 
6) TILRETTELÆGGER  
Tilrettelæggeren har mange hatte på. Planlægning af produktioner, medvirkendekontakt, idéudvikling, produktion, interview og publicering er alle tilrettelæggerens opgaver. 

Lyder det som noget for dig, så skriv en email til Liv@girltalk.dk med lidt om dig selv, hvorfor du gerne vil være frivillig, CV og hvad du tænker, at du kan bidrage med.