Sekretariatet

Hvis du har spørgsmål til GirlTalk.dks sekretariat, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
Anna.jpeg

Anna Bjerre

Direktør

Anna@girltalk.dk

Regitze_ny.jpg

Regitze Bryld

Teamleder, Kommunikation- og markedsføring

Regitze@girltalk.dk

 
Marianne_GirlTalk.jpg

Marianne Obed Madsen

Teamleder, Rådgivninger

marianne@girltalk.dk

Majbritt_ny.jpg

Majbritt Bay

Souschef

Majbritt@girltalk.dk

Henriette_ny.jpg

Henriette Wolfram

Rådgivningskoordinator

henriette@girltalk.dk

Sanne_ny.jpg

Sanne Gylling

Projektleder, EmpowR

Sanne@girltalk.dk

Liv Bentzen.jpeg

Liv Bentzen

Kommunikationsmedarbejder

Liv@girltalk.dk

Ingelise Linde.jpeg

Ingelise Linde

Administration

Ingelise@girltalk.dk

Freja Hoffgaard.jpg

Freja Hoffgaard

Projektmedarbejder

Freja@girltalk.dk

Bestyrelse

 
Pia Allerslev (næstformand).jpeg

Pia Allerslev

Formand
Partner i Sincera

Christopher Moyell Juul (bestyrelsesformand).jpeg

Christopher Moyell Juul

Næstformand, Adm. Direktør Behandlingsskolerne ApS

Billede på vej

Billede på vej

 

Ole Hessel

Direktør, High:Five.

Billede på vej

Billede på vej

 

Andreas Hjorth Frederiksen

Innovationschef, Dansk Røde Kors

Michael Esmann (bestyrelse).jpeg

Michael Esmann

Sekretariatschef, Danske SOSU skoler

MV_profil.jpeg

Mads Viksnins

Content Director, Vizeum

Caleb Wilson (bestyrelse).jpeg

Caleb Wilson

Founder & Business Designer - It’s Open

Billede på vej

Billede på vej

 

Lotte Bliddal

Advokat, advokatfirmaet Bliddal & Holmstrøm

Charlotte Dyhr (bestyrelse).jpeg

Charlotte Dyhr

Selvstændig kommunikations- & fundraisingrådgiver

 
 


Ambassadører

 

Emilie Lilja

Influencer

Jeg har længe ledt efter en organisation at give mit hjerte til for at gøre en forskel - og helt tilfældigt faldt jeg over Girltalk på min Instagram. Jeg begyndte at følge siden og nærstudere organisationen, og det var bare som om alt faldt på plads for mig der – dét var organisationen, jeg gerne ville arbejde med, supporte og være ambassadør for. Her kan jeg bruge min stemme og min historie til at hjælpe pigerne, og mit netværk til at hjælpe organisationen til at blive endnu større og bedre. Forhåbentligt vil det bidrage til en bedre statistik i fremtiden, når det kommer til piger der mistrives, og til at endnu flere piger synes, det er sejt og er stolte af at være en del af GirlTalk.

Lasse Rich Henningsen

Adm. direktør i Musikkens Hus Aalborg

Alle har brug for en at tale med – om det der virkelig fylder hovedet op, om alle de negative tanker, vi alle har indimellem, om rodet i hovedet, og om det, der er allermest personligt, pinligt og ubærligt. Det har altid været svært at være ung, men det har nok aldrig været sværere at være ung pige end i dag – i en verden, der tromler afsted med 250 km/t er det svært at finde bremsen, tiden og roen til at tale med en. Vi voksne ser de unges styrker og muligheder. De unge piger fokuserer desværre oftest på deres svagheder og livets trusler. Det kan være svært at tale med dem, der er tættest på. De er altid forudindtagede – på godt og ondt. Netop derfor er der brug for GirlTalk.dk. De finder bremsen, tiden og roen til at tale med de unge piger. Og med øjenkontakt som de unge piger kan spejle sig i. Men med samtidig faglighed og kompetence. Det er et unikt tilbud og jeg er beæret over at få lov at være ambassadør.

Mathilde Falch

Sanger

Se Mathilde Falch fortælle om sin uperfekte historie og hvorfor hun støtter GirlTalk.dk 


Szhirley

Sanger

Jeg vil så gerne være med til at inspirere pigerne ud fra mine egne erfaringer. Kan jeg, gennem musikken, gøre en forskel for en eller flere, er jeg dybt taknemmelig. 


Sofie Lassen-Kahlke

Skuespiller & foredragsholder

Hvis jeg bare kan hjælpe en enkelt pige med at få det bedre, vil jeg være så utrolig glad. Med GirlTalk.dk er pigerne aldrig alene derude. Vi har ét liv, og GirlTalk.dk står klar til at hjælpe alle med at få et godt et.

Minna Lund

Guldsmed og stifter af Milas Jewellery 

Der er utroligt mange ting som unge piger skal kunne forholde sig til, kunne sortere i, leve op til og deale med i dag. GirlTalk.dk er et sted hvor man kan søge hjælp. Der er et behov for at man kan gå et sted hen og det behov vil givetvis ikke blive mindre, desværre. Jeg synes der er rigtig mange ting at slås for. Derfor synes jeg, det er dejligt at GirlTalk.dk er sådan et stærkt kvindeligt fokuseret forum, som passer på pigerne og forhåbentligt gør dem stærkere. Læs hele den spændende beretning om Minna og hendes baggrund for at engagere sig i GirlTalk.dk 


Michelle Hviid

Radiovært, forfatter, foredragsholder, ejer og direktør HVIIDunderlig ApS

Jeg synes at presset på de unge mennesker i dag er ubærligt. I en grad hvor jeg drømmer om at befri min pige, ved at leve på kokosnødder i vandkanten på en stand. Det kan jeg ikke. Hendes virkelighed er NU, med lysår i timen. Men jeg kan forsøge at være med til skabe et net, der kan gribe alle, der falder. Det har Anna gjort med Girltalk.dk Jeg er stolt af og glad for at være med på rejsen, og vil gerne bidrage, hvor jeg kan.

 

Charlotte Bircow 

Foredragsholder, Mental & Fysisk Sundhedsrådgiver, Iværksætter og Forfatter 

Jeg har fulgt GirlTalk.dks arbejde siden den spæde start, og set hvor stor forskel de gør for de unge piger. Der er SÅ mange unge, der ikke har nogen at tale med om alle de problemer, de oplever i deres teenageår - store som små. GirTalk.dk gør en forskel. Alle tages alvorligt og der handles på dem, der har brug for mere end blot en snak.

 

Peter Mygind

Skuespiller & foredragsholder

Jeg har holdt foredrag om mobning på skoler gennem de sidste 10 år, og jeg møder mange unge mennesker, som mangler nogen at tale med. De har svære ting i deres liv, som de ikke tør fortælle til deres nærmeste voksne. Jeg ser derfor behovet for, at der eksisterer en organisation som GirlTalk.dk, der udfylder en vigtig funktion for de unge piger. GirlTalk.dk bliver et fristed for pigerne, hvor de kan åbne op og fortælle om, hvordan de har det. Mange af de unge, jeg møder, når jeg holder foredrag, skriver til mig efterfølgende på Facebook og fortæller om deres vanskeligheder. Jeg henviser gerne disse unge til GirlTalk.dk, når det er piger, der henvender sig om selvmordstanker, selvlede eller selvskade. Jeg har fulgt GirlTalk.dk igennem mange år, og da jeg blev spurgt om at være ambassadør i 2011, var det derfor oplagt for mig at sige ja.


Lars Ellehave-Andersen

Direktør, Private Wealth Management, Danske Bank

”GirlTalk.dk gør et stort stykke arbejde ved at hjælpe unge piger, som mangler nogen at snakke med, fx ved mobning eller ensomhed. Jeg er selv forælder og kan derfor nikke genkendende til, hvor afgørende det er, at ens børn trives og er glade i hverdagen. Derfor vil jeg gerne gøre, hvad jeg kan for at hjælpe."


Claus Dyhr

Tidl. CFO i Tivoli

”GirlTalk.dks hjælp til unge piger er til inspiration for os alle. Som forælder støtter jeg derfor gerne op omkring gode initiativer og især initiativer, som omfatter børn. Børns trivsel i hverdagen er det bedste afsæt, vi kan give dem for deres videre færd i livet, og derfor hjælper jeg naturligvis gerne".


Soulaima Gourani

Global Dignity Girls

Jeg har valgt at være ambassadør for GirlTalk.dk, fordi vi har brug for at der er stigende fokus på unge pigers mentale og fysiske heldbred. Der påhviler et stort pres på unge piger. Jeg vil gerne være med til at sætte spotlight på, at piger kommer i mange former, størrelser og med meget forskellig baggrund, mindset, lyser og ambitioner, og at man kan lykkes uanset hvilket ståsted man er fra.


Lizl Rand

Forfatter og foredragsholder

"Jeg ville ønske jeg selv havde haft et sted som GirlTalk.dk, da jeg var ung. Et sted hvor jeg kunne føle mig rummet og dele alle mine umulige tanker og følelser. Så havde jeg nok ikke følt mig så ensom og udenfor, som jeg har gjort i store dele af mit liv. Mit bedste råd til både unge og voksne: Vær nysgerrig. Lad det være din drivkraft. I stedet for at føle dig presset over, at der i tiden ligger et krav om, at du skal finde din passion/mission eller en større mening med dig i verden – så følg din nysgerrighed. Når du er nysgerrig, får du ny viden, indsigter og går til livet uden fordomme. Vær videnslysten. Det vil berige dit liv og føre dig til destinationer, du ikke anede fandtes. Når du er nysgerrig finder du ud af, at vi alle blot er små vigtige dråber, der sammen skaber havet".


Ulrik With Sørensen

Direktør, Kildeskov Consulting.

Jeg stiftede bekendtskab med Girltalk.dk i 2006 og har siden første møde med ledelsen og de frivillige vidst, at de har viljen og evnen til at være nærværende og støttende for pigerne. Hele organisationen brænder for at gøre en forskel i den enkelte piges liv i både små og store forhold – og det virker! Jeg glædes ved, at mine døtre og danske piger har et chatforum at henvende sig i, hvis de har behov for anonym sparring i hverdagen.


Amalie Stender

Sanger i bandet Panamah

"Som tidligere frivillig i GirlTalk.dk er jeg blevet opmærksom på, hvor meget der er brug for et sted som dette. GirlTalk.dk er et frirum og et pusterum, hvor man i fortrolighed kan lette sit hjerte, fortælle om sine inderste tanker og følelser og få vendt både store og små spørgsmål eller situationer, der optager én i hverdagen, og som man måske ikke kan eller vil dele med venner eller familie.”


Linda Andrews

Sanger

”GirlTalk.dk er fyldt med mennesker, som giver alt, hvad de kan for at gøre en forskel for unge piger. Desværre er der mange mennesker, der er ligeglade med dem omkring dem, men her lyser GirlTalk.dk op og tager et stort medansvar.”


Julie Berthelsen

Sanger

"Mit navn er Julie Berthelsen. Jeg er sangerinde og har levet af sang og musik i 10 år. Jeg har fået den ære at synge sangen ”Butterfly”, som først og fremmest er lavet til GirlTalk.dk. Derudover er sangen med i Silas’ opgør, som er en dokumentar på TV2, der sætter fokus på mobning".


Sarah West

Sanger