GirlTalks partnere

GirlTalk har en række vigtige samarbejdspartnere og sponsorer, som har en afgørende betydning for, at vi kan fuldføre vores mission til fordel for piger og unge kvinder i Danmark. Disse partnere er delvis fonde og delvis private virksomheder og erhvervsklubber, og du kan læse om samarbejderne nedenfor.  


Spar-Nord-Fonden-Logo.png

#Seriøst

GirlTalk samarbejder med Spar Nord Fonden om kampagnen #seriøst, som sætter fokus på forholdet mellem teenagepiger og deres forældre. Spar Nord Fonden har også valgt at give GirlTalk en generel støtte til at sikre arbejdet for de unge piger og udviklingen af vores projekter. Derudover støtter Spar Nord Fonden løbende events og kampagner, hvor der sætter fokus på pigerne og de unge kvinders trivsel.


oestifterne-logo.png

EmpowR og rådgivning

Østifterne har støttet GirlTalks arbejde igennem mange år, og de er en vigtig samarbejdspartner på GirlTalks EmpowR projekt, som er støttende samtalegruppeforløb for unge piger. GirlTalk arbejder på at udbrede EmpowR til flere kommuner i Danmark, og det er Østifterne, der har gjort dette muligt. Østifterne støtter også GirlTalks Forældreindsats projekt som lanceres i foråret 2019 samt GirlTalks frivillige foredragsteam


Chatrådgivningen

Lauritzen Fonden er en mangeårig samarbejdspartner, som har valgt at støtte driften af GirlTalks chatrådgivning. Denne støtte er betydningsfuld, da det betyder, at GirlTalk fortsat kan sikre, at piger og unge kvinder i Danmark kan få anonym og gratis hjælp til det, der er svært i deres liv.


ENVII_NEW-LOGO_POSITIVE (72DPI).jpg

Podcast og generel støtte

Envii har i samarbejde med GirlTalks ambassadør, Emilie Lilja, designet en tøjkollektion, hvor hele overskuddet går til GirlTalks arbejde. Derudover det danske tøjmærke sponsor på 10 afsnit af vores podcast. Vi ser et stærkt match imellem Envii og GirlTalks målgrupper, og er stolte og glade for at have dem med ombord!

Lyt til podcasten her

Se kollektionen her


libresse logo.png

Generel støtte til GirlTalks arbejde

Libresse har i mere end 6 år støttet GirlTalk økonomisk. Vi samarbejder omkring besvarelsen af Libresses brevkasse, hvor unge kvinder kan stille spørgsmål om alt fra menstruation til kæresteproblemer.

Besøg brevkassen her


Gebr._Heinemann.jpg

Generel støtte til GirlTalks arbejde

Gebr. Heinemann har støttet GirlTalk økonomisk siden 2016. Dette gør de bla. gennem indsamlingsstandere i lufthavnen. Udover den økonomiske støtte har Gebr. Heinemann i flere år sponsoreret lækre julegaver til GirlTalks mange frivillige.


gskogo.png

Generel støtte til GirlTalks arbejde

GlaxoSmithKleine har gennem en længere årrække, trofast, støttet GirlTalks arbejde.