Støt GirlTalk.dk

Vi er dybt afhængige af, at folk støtter GirlTalks sag. Der er forskellige måder at støtte os økonomisk, og vi er taknemmelige for alt det hjælp, som vi kan få.

 
ikon_mp.jpg

Et engangsbeløb

Alt hjælper! MobilePay dit beløb til:

40621

Husk at skrive: gave + din emailadresse i kommentarfeltet!

Vi sender en mail til dig efterfølgende for at få din adresse og dermed registrere dig som gavegiver i forhold til vores §8a godkendelse. Hvis du vælger at opgive dit cpr.nr, kan du også få gaven trukket fra i skat

 
ikon_donation.jpg

Et større bidrag

Hvis du eller din virksomhed har lyst til at gøre en større forskel for unge piger i Danmark, kan I overføre donationer til GirlTalks konto i Spar Nord Bank. Husk at angive navn, virksomhedens navn samt navn på kontaktperson. 

Reg. nr. 9385 kontonr. 4579553982

Kontakt Anna Bjerre på tlf. 2252 5258, hvis I ønsker at indgå et CSR samarbejde med GirlTalk.

Ser du godt ud redu.jpg

Medlemskab

Bliv medlem af GirlTalk, støt vores arbejde og få de mange fordele, som et medlemskab giver.

Et medlemskab koster 100 kr for 1 år og 200 kr. for 3 år. Overfør beløbet via MobilePay til:

40621

Husk at skrive: medlemskab + emailadresse i kommentarfeltet.

Vi sender dig derefter en mail for at registrere din adresse og få bekræftet, at du ønsker et medlemskab af GirlTalk.

Medlemsfordele:

Velkomsttilbud (ved 3-årigt medlemskab):

Du kan vælge mellem at få bogen ‘Ser du godt ud’ gratis eller købe bogen ‘Det du ikke ved om din teenagedatter’ for 50 kr.

Nyhedsbreve og Invitation til generalforsamling

Adgang til gratis forældrerådgivning:

Ring til en psykolog. Anna: 2252 5258 Majbritt: 3157 3685

Særlige tilbud i GirlTalks webshop

 

Du må også gerne være kreativ!

Har du eller din virksomhed en anden type gave at give, f.eks. i form af julegaver til de frivillige, faglige ressourcer eller arbejdstid? Skriv til Info@GirlTalk.dk eller kontakt Anna Bjerre på tlf. 22525258, hvis du ønsker at støtte os på andre måder.


 

Hvad går pengene til?

GirlTalk.dk er baseret på frivillighed og alle rådgivere arbejder således ulønnet. De penge og bidrag, vi modtager, går alene til drift, projektledelse og til projekter og arrangementer med fokus på forbedring af unge pigers vilkår i Danmark. Da GirlTalk.dk er en non-profit organisation tilfalder alt overskud organisationen selv. 

 

Det giver at give noget

Du kan både støtte GirlTalk.dk som privatperson og som virksomhed. Ved at støtte os, viser du/I social ansvarlighed og menneskeligt overskud – samtidig med, at du/I er med til at gøre en uvurderlig forskel. 

Som privat person kan du fx støtte med enkelte fradragsberettigede bidrag eller ved at blive foreningsmedlem af GirlTalk.dk. Måske er det netop en i din omgangskreds, som vi taler med hver aften.

Som virksomhed er der gode grunde til at inddrage GirlTalk.dk som en del af en CSR-strategi, hvor pæn omtale blandt kunder og samarbejdspartnere samt en øget stolthed og samhørighed blandt medarbejdere blot er nogle af de positive ting, et partnerskab kan medføre. Et partnerskab kan tage sig ud på mange måder, men vi lægger vægt på, at det skaber gensidig glæde for både virksomheden, GirlTalk.dk og de mange piger, som vi, takket være vores fælles indsats, kan hjælpe i en svær tid. 

Du er velkommen til at kontakte os direkte på info@girltalk.dk eller tlf. 22525258

 

GirlTalk.dk samarbejder med donaid 

Donaid er Danmarks første velgørende mærkningsordning. Når en vare er mærket med donaids hjerte, betyder det, at virksomheden bag produktet har sendt støtte til et projekt, der står deres hjerte nært. Når du støtter GirlTalk.dk via donaid går støtten til arbejdet for, at alle unge piger skal trives og have et godt liv.

Donaid selv profiterer ikke på donationerne. Deltagende virksomheder betaler en licens til donaid, som dækker udgifter til administration, og den håndteres særskilt fra midlerne opnået via solgte varer. Donaid garanterer, at alle indsamlede midler videregives ubeskåret til de anviste projekter, som udføres af professionelle velgørenhedsorganisationer. Når du vælger varer med donaid-mærket, er du i din dagligdag også med til at gøre en forskel. For står vi sammen som forbrugere, virksomheder og velgørenhedsorganisationer, så ved vi, at vi sammen kan gøre verden til et bedre sted.

Du kan læse mere om donaid og se alle støtteprojekterne på www.donaid.dk