Støt GirlTalk

GirlTalk er en non-profit organisation, der primært er drevet af frivillighed. Ikke desto mindre har vi stadig brug for økonomisk støtte til driften af GirlTalk og alle vores tilbud, så vi kan fortsætte det vigtige stykke arbejde. Du kan støtte på flere forskellige måder: både som medlem, sponsor og med et enkeltbidrag - alt bliver modtaget med kyshånd og gør en forskel.

ikon_mp.jpg

Et engangsbeløb

MobilePay dit beløb til:

40621

Husk at skrive: gave + din emailadresse i kommentarfeltet!

Vi sender en mail til dig efterfølgende for at få din adresse og dermed registrere dig som gavegiver i forhold til vores §8a godkendelse. Hvis du vælger at opgive dit cpr.nr, kan du også få gaven trukket fra i skat

 
ikon_donation.jpg

Et større bidrag

Hvis du eller din virksomhed har lyst til at gøre en større forskel for unge piger i Danmark, kan I give donationer til GirlTalks konto i Spar Nord Bank. Husk at angive navn, virksomhedens navn samt navn på kontaktperson. 

Reg. nr. 9385 kontonr. 4579553982

Kontakt Anna Bjerre på tlf. 2252 5258, hvis I ønsker at indgå et CSR samarbejde med GirlTalk.

Ser du godt ud redu.jpg

Medlemskab

Bliv medlem af GirlTalk, støt vores arbejde og få de mange fordele, som et medlemskab giver.

Et medlemskab koster 200 kr for 1 år og 400 kr. for 3 år. Overfør beløbet via MobilePay til:

40621

Husk at skrive: medlemskab + emailadresse i kommentarfeltet.

Vi sender dig derefter en mail for at registrere din adresse og få bekræftet, at du ønsker et medlemskab af GirlTalk.

Medlemsfordele:

Velkomsttilbud (ved 3-årigt medlemskab):

Du kan vælge mellem at få bogen ‘Ser du godt ud’ gratis eller købe bogen ‘Det du ikke ved om din teenagedatter’ for 50 kr.

Nyhedsbreve og invitation til generalforsamling

Adgang til gratis forældrerådgivning:

Ring til en psykolog. Anna: 2252 5258 Majbritt: 3157 3685

Særlige tilbud i GirlTalks webshop

 

Andre måder at støtte på

Har du eller din virksomhed en anden type gave at give, f.eks. i form af julegaver til de frivillige, faglige ressourcer eller arbejdstid? Skriv til Info@GirlTalk.dk eller kontakt Anna Bjerre på tlf. 22525258, hvis du ønsker at støtte os på andre måder.


 

Hvad går pengene til?

GirlTalk.dk er baseret på frivillighed og alle rådgivere arbejder således ulønnet. De penge og bidrag vi modtager, går alene til drift, projektledelse og til projekter og arrangementer med fokus på forbedring af unge pigers vilkår i Danmark. Da GirlTalk er en non-profit organisation tilfalder alt overskud organisationen selv. 

 

Det giver at give noget

Du kan både støtte GirlTalk.dk som privatperson og som virksomhed. Ved at støtte os, viser du/I social ansvarlighed og menneskeligt overskud – samtidig med, at du/I er med til at gøre en uvurderlig forskel. 

Som privat person kan du fx støtte med enkelte fradragsberettigede bidrag eller ved at blive foreningsmedlem af GirlTalk. Måske er det netop en i din omgangskreds, som vi taler med hver aften.

Som virksomhed er der gode grunde til at inddrage GirlTalk som en del af en CSR-strategi, hvor øget brand-værdi i forbindelse med både kunder og samarbejdspartnere samt en øget stolthed og samhørighed blandt medarbejdere blot er nogle af de positive ting, et partnerskab kan medføre. Et partnerskab kan tage sig ud på mange måder, men vi lægger vægt på, at det skaber gensidig glæde for både virksomheden, GirlTalk og de mange piger som vi takket være vores fælles indsats, kan hjælpe i en svær tid. 

Du er velkommen til at kontakte os direkte på info@girltalk.dk eller tlf. 22525258 .