Vores tilbud

Foruden vores chat- og sms-rådgivning, tilbyder vi psykologsamtaler, EmpowR-forløb, og foredrag til piger, i alderen 12-24 år. Vores tilbud har det tilfælles, at de møder pigerne i øjenhøjde, og ønsker at hjælpe dem igennem ungdomslivet, med alt hvad det indebærer af op- og nedture, sorger og glæder, venskaber og uvenskaber, håb og fortvivlelse og alt dét, der opstå herimellem. Intet problem er for småt til at blive taget seriøst.

 
psk_ikon.jpg

Psykologsamtaler

Hos GirlTalk tilbyder vi samtaler med psykologer, der bl.a. har behandlingserfaring indenfor områder som mobning, depression og lavt selvværd. Psykologsamtaler kan være et givende redskab til at forbedre din datters selvværd, livskvalitet og generelle trivsel.


foredrag.jpg

Foredrag

GirlTalk holder levende og inspirerende foredrag og workshops for både unge, fagfolk, og virksomheder. Vi har en bred vifte af foredragsemner som fx relationer, adfærd på sociale medier, og teenagere, så I har mulighed for at finde et foredrag som passer til lige præcis jer.


empowr.jpg

EmpowR

EmpowR er et 10-ugers gruppeforløb for piger i udskolingen, som har brug for at få styrket deres selvværd og selvtillid. Forløbet baserer sig på tryghed og fortrolighed, hvor pigerne i fællesskab får redskaber til bl.a. at tackle udfordringer i livet, og blive bedre til at forstå sig selv og hinanden.