Vores tilbud

Udover rådgivningen, hvor vi både har chat- og sms-rådgivning, så afholder vi også psykologsamtaler, foredrag og EmpowR grupper. Det er tiltag, som møder de unge piger i øjenhøjde og hjælper dem igennem ungdomslivet, med alt hvad det indebærer af opture og nedture, forelskelser og kærestesorger, venskaber og uvenskaber, frygt og håb og alt dét, der ligger derimellem.

 
psk_ikon.jpg

Psykologsamtaler

På GirlTalk.dk kan du tale med en psykolog, der er vant til at tale med en som dig, hvad end du er ung eller voksen. For den unge kan det være forløsende at tale med en psykolog, som taler i øjenhøjde - hvor sproget og redskaberne er målrettet til den aktuelle situation. 


foredrag.jpg

Foredrag

GirlTalk.dk holder levende og inspirerende foredrag og workshops for både forældre, lærere, pårørende, skoleklasser, erhvervsklubber, virksomheder og andre interesserede.


empowr.jpg

EmpowR

I EmpowR har vi fokus på hygge, fællesskab, sjov og alvor. Her taler vi om dagens tema og laver forskellige aktiviteter, der passer til. To frivillige  fra GirlTalk.dk leder gruppen, og temaerne kunne fx. være selvværd, tanker og følelser, krop, venner, skole, fremtid og identitet.