Ring til vores rådgivning

Ring til vores rådgivning

GirlTalks telefonrådgivning er et gratis tilbud til fagpersoner, forældre og andre voksne pårørende til piger og unge kvinder i alderen 12-24 år.

Du kan ringe til os på 44 11 04 13 onsdage kl. 10-12.

Skal vi ringe dig op?

Hos vores rådgivning kan du få gode råd og inspiration til alt fra opdragelse og grænsesætning, til hvordan du som forælder eller anden pårørende tackler lavt selvværd, ensomhed, selvmordstanker, selvskade og spiseforstyrrelser. 

GirlTalks frivillige faglige rådgivere svarer på telefonen. Hvis du booker en samtale, vil vi forsøge at ringe til dig i det tidsrum, du har ønsket. Hvis det ikke kan lade sig gøre, sender vi dig en SMS med andet forslag.

Vi håber, du får glæde af GirlTalks telefonrådgivning.

Book en samtale

Skriv til vores brevkasse

Vi giver dig svar! Skriv til vores brevkasse eller læs andres spørgsmål. I brevkassen svarer vi på alle dine spørgsmål relateret til piger og unge kvinder mellem 12 og 24 år. 

Se brevkassen

Ofte stillede spørgsmål om vores rådgivning

Frivillighed er kernen i GirlTalks arbejde, og vores hjertesag er pigers trivsel. Vi udvælger vores frivillige rådgivere nøje, så vi er sikre på, at de har kompetencer til at varetage en rådgiverfunktion. Derfor har alle rådgivere i forældrerådgivningen en relevant børne- eller sundhedsfaglig uddannelse, samt erfaring med målgruppen. Derudover modtager alle rådgivere løbende undervisning og supervision i forbindelse med rådgivningsarbejdet.

I GirlTalks brevkasse for voksne tilbyder vi fortrolig rådgivning. Det betyder, at rådgiverne har tavshedspligt. Vi beder om din mailadresse for at kunne sende dig besked om svar og link til evaluering af din oplevelse af rådgivningen.

Dit brev og rådgiverens svar vil være tilgængelig i brevkassen her på hjemmesiden, så andre kan læse og få glæde af det. Vi anonymiserer det og udelader navne, stednavne og andre personlige eller detaljerede oplysninger.

Vi tilbyder, at du kan deltage i en brugerevaluering. Vi sletter dine personlige oplysninger efter 12 måneder.

Telefonrådgivningen tilbyder fortrolige samtaler. Rådgivningen bygger på et fortrolighedsprincip, som i praksis betyder, at rådgiverne har tavshedspligt. Du er altså ikke anonym, når du henvender dig, men rådgiverne må ikke dele, hvad du taler med dem om uden for GirlTalk.

I slutningen af samtalen tilbyder vi, at du deltager i en brugerevaluering. Vi sletter dit telefonnummer og eventuelle andre personlige oplysninger efter 12 måneder.

Brevkassespørgsmål og svar, der vises på hjemmesiden, er altid anonymiseret. Du kan dog altid anmode om, at dit brev slettes ved at skrive en mail til info@girltalk.dk